EMPRESA      |       SERVEIS      |       NOTICIES      |       CONTACTE      |       SITUACIÓ
Qualitat
Medi Ambient
Prevenció de Riscos Laborals
Protecció de Dades
Marcatge CE
Adecuació de màquines
Projecció mecànica
Tecnogest Consultoria
La responsabilitat del fabricant
Si vostè és fabricant d'algun tipus d'equip, producte o màquina i el seu radi d'actuació es troba dins de la Comunitat Europea, el seu producte és molt probable que estigui afectat per alguna de les directives europees. El compliment d'aquestes directives és el que anomenem MARCATGE CE.
 
Tecnogest és especialista en el Marcatge CE de productes i maquinària. Tecnogest elaborarà un informe sobre el seu projecte de màquina o producte, analitzant quins són els passos a seguir o directives que li afecten.
 
La nostra feina, un cop hem realitzat un previ servei d'assessorament, consisteix en realitzar la documentació necessària i fer de nexe entre els laboratoris acreditats i el client.arcat CE és obligatoriper a tots els productes que es comercialitzin o es posin en ús a la Unió Europea i que tinguin Directives Europees que els apliquin.El Marcatge CE suposa la responsabilitat del fabricant de que el seu producte compleix amb els requisits essencials de les Directives que li son d’aplicació.    

 El Marcat CE és obligatoriper a tots els productes que es comercialitzin o es posin en ús a la Unió Europea i que tinguin Directives Europees que els apliquin.El Marcatge CE suposa la responsabilitat del fabricant de que el seu producte compleix amb els requisits essencials de les Directives que li son d’aplicació.    

Avís Legal    |    Mapa Web
Pol. Ind. Torre Mirona - Ctra. Vilablareix, s/n - 17162 Bescanó (Girona) - Tel. +34 972 405 947 - Fax +34 972 246 230